Despre mine

Fotografia mea
SUPREMA INTELEPCIUNE ESTE DISTINGEREA BINELUI DE RAU ADEVARATA INTELEPCIUNE INSEAMNA SA-TI RECUNOSTI PROPRIA IGNORANTA VIATA-I SCURTA IAR CU FIECARE CUVANT PE CARE IL ROSTESTI TI SE SCURGE O PICATURA DIN VIATA.

joi, 5 februarie 2009

Prima zi la job

"Inainte de prima zi de munca, cei mai multi dintre noi avem o noapte alba, in care ne punem nenumarate intrebari: 'cum o fi seful?', 'oare cum o sa ma inteleg cu noii colegi?' sau 'voi reusi sa inteleg si sa fac tot ce mi se cere?'. Toti am avut o 'prima de zi de munca', deci toata lumea va va intelege dezorientarea. "

Incercati pe cat posibil sa nu faceti comparatii cu fostul loc de munca, vorbindu-i de rau pe fostii colegi sau pe fostii sefi. Nu puneti prea multe intrebari despre cine este x sau y, nimanui nu-i plac astfel de curiosi. Puteti adresa intrebari despre munca fiecaruia, incercand sa aflati cum ati fi de folos. De asemenea, le puteti cere sfatul sau ajutorul, daca aveti nevoie. Cel mai bine este sa va pastrati neutru, sa nu incercati sa intrati pe sub pielea oamenilor incepand sa barfiti ca sa va faceti placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu